Hyundai Ioniq 6 a fost desemnat ''Masina anului 2023''
Hyundai Ioniq 6 a fost desemnat ''Masina anului 2023''

Hyundai Ioniq 6 a fost desemnat ”Masina anului 2023”

8 aprilie 2023
0 Comentarii

Hyundai Ioniq 6 a fost numit câștigătorul titlului Mașina Anului 2023 în lume. Pe langa acest titlu, masina electrica de la Hyundai, a castigat inca doua titluri importante.

Juriul competiției anuale World Car of the Year a ales caștigatorul din acest an. Astfel, Hyundai Ioniq 6 este Mașina Anului 2023 in lume, fiind al doilea an consecutiv cand constructorul sud-coreean caștiga acest titlu cu un model electric. Noul Ioniq 6 a concurat pentru acest titlu cu Kia Niro și BMX X1/iX1. Alaturi de titlul suprem, același Hyundai Ioniq 6, a primit și titlurile pentru Vehiculul Electric al Anului si pentru Designul Auto al Anului.

În cadrul concursului au mai fost desemnați și alți câștigători. De exemplu, Lucid Air a fost numită Mașina de Lux a Anului, în timp ce Kia EV6 GT a câștigat titlul de Mașina de Performanță a Anului. La final, Citroen C3 a primit titlul de Mașina Urbană a Anului.

Specialistii in domeniu sustin ca, Hyundai Ioniq 6 merită cu adevărat marele titlu de anul acesta pentru ca este o masina care înglobează progresul major făcut de cei de la Hyundai în direcţia maşinilor electrice, cu baterii avansate, încărcare rapidă, putere suficienta si cel mai important, o autonomie de peste 580 km, care sa iti ofere confortul de care ai nevoie pe distante lungi.

De asemenea,  Hyundai Ioniq 6, optează pentru aerodinamică, drept filosofie de bază, şi pentru greutate redusă pentru eficienta. O maşină aerodinamică va consuma mai puţin si automat va avea nevoie de o baterie mai mica. Hyundai Ioniq 6 este disponibil si cu tractiune integrala iar pe configuratia Long Range si cu jante de 18 inch, acesta are o autonomie de 582 de Km.

Prin urmare, tocmai asemenea maşini care aduc o mare schimbare adevărată în gândire şi tehnologie ar trebui să primeasca mai multa atentie si sa merite premiile de maşină a anului.

Anul acesta, juriul World Car of the Year 2023 a fost compus din 100 de jurnaliști auto din 32 de țări. Pentru ediția din acest an, jurații au avut de ales între 30 de mașini noi pentru finala concursului, care s-a desfășurat în cadrul Salonului Auto de la New York.

 

 

 

Autoflux.ro/blog/

Foto: wall.alphacoders.com

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentarii (0)

Ești un vânzător profesionist? Înscrie-te în platformă acum!

Support platformă

+40 724 589 560

contact@autoflux.ro

(de Luni pana Vineri intre 09:00 – 18:00)

Toate mașinile se regăsesc pe AutoFlux
netopia