New Mercedes-Benz GLC Coupe
New Mercedes-Benz GLC Coupe

New Mercedes-Benz GLC Coupe

20 martie 2023
0 Comentarii

Mercedes-Benz ne surprinde placut si de aceasta data prin lansarea noului GLC Coupe.

Designul noului model GLC Coupé convinge prin liniile clare, proporțiile dinamice dar și eleganța sportiva imbinata cu prezenta puterinica a unui SUV autentic.

Habitaclul este finisat la standarde de înaltă calitate și, datorită formelor fluide și a materialelor nobile, scoate în evidență eleganța sportivă a noului model GLC Coupé. Cu tapițeria din imitație de piele ARTICO sau cu cea mai fină piele Nappa, touchscreenul și sistemul Burmester® 3D-Surround-Soundsystem impresionează toate simțurile.

Elementele esentiale ale echiparii noului GLC Coupe răspund tuturor dorințelor si ofera display-ul central înclinat spre partea șoferului, head-up display-ul și diferitele programe de rulare ce te fac sa ai  întotdeauna o privire de ansamblu si un control total in timpul condusului.

Dimensiunile s-au extins ușor. Noul GLC are acum 4,71m lungime, ceea ce îl face cu 60 cm mai lung decât predecesorul său avand un ampatament extins cu 15cm la 2,88 m. Spațiul pentru pasageri, spațiul pentru picioarele din spate crescand ușor dar si mai evident se remarca o creștere utilă a capacității de bagaje, cei 6,7m cubi ale noului automobil fiind cu un metru cub mai mare ca ultima versiune a lui Mercedes GLC.

Noul GLC Coupe, cu tehnologie Plug-in Hybrid îmbină autonomia ridicată a motorului cu ardere internă cu dinamismul și eficiența motorului electric. Cu o putere electrică mai mare, o eficiență îmbunătățită și timpi de încărcare mai scurți, te bucuri de o plăcere a condusului orientată spre viitor: fără emisii de CO2 în centrul orașului, offroad pe șosele neasfaltate și confortabil pe distanțe lungi.

Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80% la utilizarea unei stații de încărcare rapide la curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A.
Modelul GLC 300 e 4MATIC Coupe (WLTP)  are un consum de combustibil de 0.6-0.5 l/100 km parcursi in regim mixt, in timp ce consumul de curent este de 22,4-20,2 kWh/100 km parcursi in regim mixt.

Mercedes-Benz GLC 300 de 4MATIC Coupe (WLTP) are un consum de combustibil de 0,5-0,4 l/100 km parcursi in regim mixt, in timp ce consumul de current este de 22,7-20,3 kWh/100 km parcursi in regim mixt.

In concluzie, noul Mercede-Benz GLC Coupe impresioneaza prin caracterul sau propriu, sportiv si elegant pana la cel mai mic detaliu, iar pentru pretentiosi si doritorii de senzatii tari, Mercedes ofera in continuare Pachetele AMG Line dar si variantele GLC 53 AMG si GLC 63 AMG.

 

 

Foto:  Mercedes-Benz.ro, SuperSpeed tv, Autoblog.md, Emasini.ro, Turbochargeg, Autobics. Evo.CO.Uk

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ești un vânzător profesionist? Înscrie-te în platformă acum!

Support platformă

+40 724 589 560

contact@autoflux.ro

(de Luni pana Vineri intre 09:00 – 18:00)

Toate mașinile se regăsesc pe AutoFlux
netopia