New Range Rover 2022
New Range Rover 2022

New Range Rover 2022

20 noiembrie 2021
0 Comentarii

Așteptarea a luat sfârșit! Britanicii au publicat informații și imagini oficiale cu viitorul Range Rover model 2022. Acesta oferă, în premieră, 7 locuri!

Niciunul dintre elementele tipice de design nu s-a pierdut. Robustețea desenului se bazează, ca întotdeauna, pe plafonul ușor descendent, pe linia mediană puternic trasată, pe consola scurtă față și pe spatele asemănător cu cel de iaht. Botul a rămas, în esență, același zid dintotdeauna. Plafonul are suduri cu laser, pentru ca totul să arate ”dintr-o bucată”. Cea mai izbitoare schimbare este în spate, unde stopurile sunt invizibile când sunt stinse. Semnalizările dinamice sunt ascunse în ornamentul orizontal, iar stopurile de frână și fază scurtă sunt verticale, în lateralele hayonului.

Noua platformă va fi semnificativ mai ușoară decât cea a modelul actual și va fi cea mai ușoară dintre toate platformele pe care le-a creat vreodată grupul Land Rover.

Numită Arhitectura Longitudinală Modulară (MLA), platforma din aluminiu va fi utilizată pe toate viitoarele modele Land Rover. Până la mijlocul deceniului următor, noile modele Jaguar Land Rover cu motor poziţionat transversal, de asemenea se așteaptă să fie schimbate pe MLA.

Greutatea redusă, oferită de MLA, este esențială pentru a permite o creștere suplimentară a capacităţii pachetelor de baterii pentru modelele electrice și hibride, alături de tehnologiile și motoarele pe care MLA a fost proiectată să le acomodeze.

Se înțelege că următorul model Range Rover, codificat L460, se va potrivi perfect cu dimensiunea mașinii curente, care are o lungime de 4.999 mm, o lățime de 1.983 mm, o înălțime de 1.920 mm şi un ampatament care măsoară 2.922 mm, cifrele fiind asemantoare cu cele ale unui Bentley Bentayga.

Designul exterior va fi unul spectaculos, având în vedere aspectul elegana si rafinamentul lui Range Rover și intenția companiei de a valorifica acest lucru. Generația actuală vine cu linii mai blande fata  de modelul precedent si această caracteristică pare sa fie una care se vede si in viitor.

Revenind la capitolul propulsie, chiar dacă MLA poate găzdui un sistem complet electric, precum și variante mild hybrid pe benzină, diesel și plug-in hybrid, se înțelege că următorul Range Rover nu va fi oferit inițial în formatul cu zero emisii. În schimb, Land Rover vrea ca primul Range Rover electric să fie un model autonom. Acesta va fi comparabil cu un break foarte înalt, va avea mai multe calităţi similare unui autoturism şi va avea mai multe limite în off-road.

Rafinamentul va fi accentuat de Active Noise Cancellation de generația a treia, care promite călătorii ultra-silențioase. Este aceeași tehnologie folosită la căștile destinate audiofililor, și utilizează microfoane dispuse în exterior și boxe în tetiere, anulând activ zgomotul de fond. Instrumentarul digital are o diagonală de 13,2 inchi, iar displayul central tactil curbat – 13,1 inchi. Ultimul vine cu feedback haptic, deci vibrează la atingere. Pot fi updatate over-the-air peste 70 de module electronice. De asemenea, sistemul de sunet Meridian de top va include 35 de difuzoare și un amplificator de 1600 W!


Materialele interioare sunt, în mare parte, sustenabile. De exemplu, există o opțiune de interior fără piele, bazat pe lână, și numit Kvadrat. Acesta poate fi combinat cu Ultrafabrics, un material asemănător pielii, dar mai ușor cu 30% și a cărui prelucrare generează un sfert din cantitatea de CO2 emisă la interiorul de piele.

Range Rover model 2022 a fost proiectat și dezvoltat în Marea Britanie și va fi produs exclusiv la uzina din Solihull

 

– http://autoflux.ro/blog/ –


Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ești un vânzător profesionist? Înscrie-te în platformă acum!

Toate mașinile se regăsesc pe AutoFlux
netopia