New S Class

New S Class

19 noiembrie 2021
0 Comentarii


Noul model Clasa S se concentrează asupra elementelor esențiale: tehnologii unice pentru confort și siguranță pe care vă puteți baza. Indiferent că sunteți conducător auto sau pasager pe locurile din spate. Conceptul unic de operare MBUX oferă, în combinație cu materialele premium, o experiență de călătorie cu adevărat deosebită.

Experiența călătoriei permanent sub control: cu sistemul Infotainment inteligent MBUX.

Tehnologie de pionierat în domeniul farurilor cu DIGITAL LIGHT.

.

Estetică modernă și generozitate de lux.

Designul clar al noului model Mercedes-Benz Clasa S se concentrează asupra aspectelor esențiale: proporții perfecte la exterior și lux contemporan la interior. Inovațiile de pionierat ale noului model Clasa S beneficiază astfel de o prezență unică, a cărei atracție este irezistibilă.

 

Intrați în zona dumneavoastră de confort.

Luxul modern și confortul de primă clasă ajung la un nou nivel în noul model Clasa S. Este locul ideal de refugiu pentru toți cei pentru care deplasarea cu mașina este mai mult decât o simplă călătorie. Caracteristicile inovatoare de confort asigură o experiență de primă clasă la rulare, din scaunul șoferului până pe locurile din spate.

 

Cu siguranță o senzație plăcută.

Cele mai moderne sisteme de asistență și inovații pentru siguranța activă și pasivă vă oferă încredere în noul model Clasa S. Tehnologiile de siguranță inovatoare procesează fiecare situație din trafic. Astfel, noul model Clasa S ține cont și de informațiile care trec dincolo de câmpul vizual direct al șoferului.

Siguranță remarcabilă cu sistemele Mercedes-Benz Intelligent Drive.

La orele de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, modelul dumneavoastră Mercedes-Benz Clasa S vă degrevează semnificativ de sarcini exact în situațiile stresante. Acest lucru este posibil datorită unui concept care transformă fiecare drum cu un autovehicul Mercedes-Benz într-o experiență sigură și inconfundabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră, timpul să vă relaxați, timpul să vă încărcați cu energie, astfel încât să ajungeți la destinație nu doar în siguranță, ci și mai relaxat.


http://autoflux.ro/blog/

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ești un vânzător profesionist? Înscrie-te în platformă acum!

Toate mașinile se regăsesc pe AutoFlux
netopia