Noul model CLE Coupe
Noul model CLE Coupe

Noul model CLE Coupe

8 iulie 2023
0 Comentarii

CLE Coupe 2024

Mercedes-Benz lanseaza noul model CLE Coupé.

Acesta întruchipează o nouă formă de dinamică puternică astfel incat iti taie rasuflarea. Agresiv și sportiv, designul formelor se extinde de la capotă până în partea din spate. Interiorul impresionează, la rândul său, cu un confort maxim asa cum ne-a obisnuit Mercedes dar și cu o tehnologie digitală și modernă, plină de inovații.

Sportivitatea progresivă se face simțită într-o manieră aerodinamică de la partea frontală marcantă, cu capota motorului, până la spatele puternic si agresiv.

Aspectul elegant este completat de elemente esențiale strălucitoare, cum ar fi DIGITAL LIGHT inteligent, lămpile spate divizate și elementele decorative cromate.

În interior, sportivitatea întâlnește confortul maxim. In CLE Coupe te poti bucura de o funcție de masaj cu 7 zone prin spătar și ai ocazia de a intalni universul sonor de primă clasă al sistemului de sunet Burmester 3D surround sound system.

De asemenea, Mercedes iti da ocazia de a experimenta o varietate de culori pentru iluminatul ambiental și diferite stiluri de afișare pentru display-ul instrumentelor de bord.

Noul model CLE Coupe va debuta pe piața europeană în luna noiembrie a acestui an si va . inlocui modelele Clasa C Coupe și Clasa E Coupe.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: driving.ca, mercedes-benz.ro

Facebook: (1) Facebook

 

 

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ești un vânzător profesionist? Înscrie-te în platformă acum!

Support platformă

+40 724 589 560

contact@autoflux.ro

(de Luni pana Vineri intre 09:00 – 18:00)

Toate mașinile se regăsesc pe AutoFlux
netopia