Rolls-Royce Spectre
Rolls-Royce Spectre

Rolls-Royce Spectre

6 noiembrie 2022
0 Comentarii

Intr-un final, firma britanica vine in fata publicului cu modelul Rolls-Royce Spectre, primul model electric cu zero emisii. Acesta oferă o putere de 585 CP, 900 Nm disponibili instant, și poate parcurge până la 520 de kilometri cu o singură încărcare destul de rapida.

După o lungă așteptare și multe imagini cu prototipurile din timpul testelor, Rolls-Royce a lansat oficial primul său model cu zero emisii. Numele său este Spectre și, potrivit reprezentanților companiei, dă naștere unui nou segment în industria auto: cel al super coupe-urilor electrice de ultra-lux.

Noul Rolls-Royce Spectre are o lungime de 5.453 milimetri, 2.080 milimetri sunt trecuți în dreptul lățimii, înălțimea măsoară 1.559 milimetri, iar ampatamentul este de 3.210 milimetri. Greutatea totala  depaseste 2.900 de kilograme.

Din punct de vedere estetic, noul Rolls-Royce Spectre nu schimba cu mult liniile cu care constructorul britanic ne-a obisnuit la modelele actuale Rolls-Royce. Englezii l-au echipat cu o grilă impunatoare care este iluminată cu LED-uri de ultima generatie, iar deasupra tronează celebrul Spirit of Ecstasy care este considerat cireasa de pe tort.

Rolls-Royce Spectre duce luxul la cel mai inalt nivel si impresioneaza si de data aceasta cu sistemul de iluminare ambientală Starlight Doors. Acesta integrează peste 4000 de puncte iluminate (fără cele de pe plafon).

Deși specificațiile tehnice nu sunt încă detaliate, Rolls-Royce susține că modelul Spectre oferă 585 de cai putere  și 900 Nm (date preliminare), suficient pentru a atinge 100 de km/h în 4.5 secunde.

Dimensiunea bateriilor nu este stabilita cu exactitate dar avem certitudinea ca nu ne lasa balta pana la rularea celor 520 km.

Primele exemplare vor ajunge la clienți incepand cu luna iulie, 2023.

 

Surse: www.rolls-roycemotorcars.com, www.automarket.ro, www.rolls-royce.com

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentarii (0)

Ești un vânzător profesionist? Înscrie-te în platformă acum!

Support platformă

+40 724 589 560

contact@autoflux.ro

(de Luni pana Vineri intre 09:00 – 18:00)

Toate mașinile se regăsesc pe AutoFlux
netopia